Ontdek welke herentrui perfect bij jou past!

mens sweater

Het kiezen van de juiste herentrui is inderdaad geen eenvoudige opgave. Bij NØLSON begrijpen we dit maar al te goed, en we willen je helpen de beste beslissing te nemen bij het selecteren van een trui die perfect bij jouw behoeften en stijl past. De verscheidenheid aan herensweaters is tegenwoordig enorm, variërend van klassieke stijlen tot meer eigentijdse ontwerpen, en van casual tot formele opties.

Ontdek het assortiment bij NØLSON

Binnen het NØLSON-assortiment hebben we twee verschillende soorten truien om aan de behoeften van elke klant te voldoen. NØLSON biedt twee verschillende truien met ronde hals en ronde hals en drie verschillende soorten truien met kwartrits en YKK-rits.

Kies voor onze herentrui met kwartrits

De herentrui met kwartrits uit de NØLSON-reeks is een stijlvol en veelzijdig kledingstuk dat mannen aanspreekt die op zoek zijn naar zowel comfort als mode. Deze trui is gemaakt van een premium wolmix (32% wol, 43% acryl, 25% nylon) die niet krimpt of minimaal krimpt na het wassen, waardoor duurzaamheid en langdurige slijtage worden gegarandeerd.

Wat de trui met kwartrits uniek maakt, is het ontwerp met een kwartrits bij de halslijn, wat zorgt voor een eigentijdse uitstraling en extra ventilatiemogelijkheden. De YKK-rits, bekend om zijn betrouwbaarheid en soepele werking, is van hoge kwaliteit waardoor hij gemakkelijk aan en uit te trekken is.

Daarnaast is deze trui ontworpen in een slim-fit stijl, waardoor hij mooi aansluit op het lichaam en een moderne uitstraling heeft. De trui met kwartrits is een veelzijdig kledingstuk dat geschikt is voor zowel formele als informele gelegenheden en combineert comfort, duurzaamheid en stijl, waardoor het een favoriet is voor mannen die er goed uit willen zien en zich goed willen voelen, ongeacht de situatie.

Verkrijgbaar in donkerblauw, grijs en beige.

De NØLSON trui met kwartrits is verkrijgbaar in donkerblauw, grijs en beige. Met keuze uit drie verschillende kleuren garanderen wij dat iedere klant de juiste keuze kan maken. Bekijk hieronder de trui met kwartrits voor heren in de drie verschillende kleuren.

Kies voor onze herentrui met ronde hals

De trui met ronde hals voor heren uit de NØLSON-reeks is een tijdloos en veelzijdig kledingstuk dat synoniem staat voor comfort en stijl. Deze trui is gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen met oog voor detail, wat resulteert in een modieus stijlvol kledingstuk.

De trui met ronde hals is gemaakt van een hoogwaardige wolmix (32% wol, 43% acryl, 25% nylon) en biedt warmte en isolatie zonder dat dit ten koste gaat van het draagcomfort. Eén van de opvallende kenmerken van deze trui is dat deze materialen na het wassen minimaal krimpen, waardoor je lang van je trui kunt genieten zonder je zorgen te maken over de pasvorm.

Naast deze kenmerken heeft de trui met ronde hals voor heren uit de NØLSON-reeks een soortgelijk aantrekkelijk aspect. Daarnaast is deze trui ontworpen in een slim-fit stijl, waardoor hij mooi aansluit op het lichaam en een eigentijdse uitstraling heeft. Het slim-fit model is geliefd bij mannen die streven naar een nette en gestroomlijnde uitstraling, of ze nu op kantoor zijn of 's avonds op pad gaan.

Verkrijgbaar in donkerblauw en grijs.

De NØLSON trui met ronde hals is verkrijgbaar in donkerblauw en grijs. Met keuze uit twee verschillende kleuren garanderen wij dat iedere klant de juiste keuze kan maken. Zie hieronder voor de trui met ronde hals voor heren in de twee verschillende kleuren.

Productduurzaamheid

Duurzaamheid is een kernwaarde bij NØLSON en NØLSON streeft ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren die niet alleen stijlvol en comfortabel zijn, maar ook duurzaam voor de lange termijn. De toewijding aan duurzaamheid komt tot uiting in elk aspect van het bedrijf:

  • Hoogwaardige producten: NØLSON gelooft in het produceren van hoogwaardige kledingstukken die zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. De truien zijn zorgvuldig vervaardigd en gemaakt van de beste materialen, waardoor ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik en herhaalde wasbeurten zonder dat dit ten koste gaat van comfort of stijl.
  • Zorg voor onze mensen: NØLSON legt grote nadruk op het welzijn van de mensen die betrokken zijn bij het maken van de producten. NØLSON zorgt ervoor dat medewerkers onder eerlijke arbeidsomstandigheden werken en de juiste training en ondersteuning krijgen om kleding van hoge kwaliteit te produceren.
  • Efficiënte productie en inkoop: NØLSON streeft naar efficiënte productie- en inkoopprocessen om verspilling te minimaliseren. Dit draagt ​​bij aan een duurzamere aanpak binnen het bedrijf en verkleint de ecologische voetafdruk.
  • Milieuverantwoordelijkheid: Milieubewustzijn is essentieel in de zakelijke praktijken van NØLSON. NØLSON neemt maatregelen om de impact op het milieu te verminderen, zoals het minimaliseren van afval en het gebruik van duurzame materialen. NØLSON blijft zich inzetten voor het verkleinen van zijn ecologische voetafdruk en het bevorderen van verantwoorde bedrijfspraktijken.

Samenvattend zijn bij NØLSON duurzaamheid en ethische praktijken van het allergrootste belang, en NØLSON is toegewijd aan het leveren van herentruien die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en een toewijding aan het milieu en het welzijn van werknemers hooghouden. Dit maakt NØLSON truien niet alleen modieuze keuzes, maar ook verantwoorde keuzes voor de bewuste consument.

Combineer de Truien met...

De veelzijdigheid van NØLSON truien biedt een schat aan combinatiemogelijkheden, waardoor je eindeloos kunt experimenteren met je stijl. Of je nu op zoek bent naar een klassieke look voor een formele gelegenheid of een meer relaxte stijl voor een casual evenement, de combinatiemogelijkheden zijn eindeloos met de verschillende truien van NØLSON.

Met onze verschillende soorten overhemden, poloshirts en t-shirts maak je jouw herentrui compleet met de perfecte combinatie. Voor een elegante en formele look kunt u bijvoorbeeld een effen wit overhemd onder jouw trui dragen. Hierdoor ontstaat een verfijnde uitstraling die geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten of speciale gelegenheden.

Voor een meer casual en relaxte stijl kies je voor een comfortabel t-shirt of een modieus poloshirt onder je trui. Deze combinatie is perfect voor een dagje uit met vrienden, een informeel diner of gewoon een relaxed weekendje weg.

Het vinden van de perfecte combinatie is een kwestie van persoonlijke smaak en stijl.

Onze collectie biedt diverse kleuren, stijlen en materialen, zodat u kunt mixen en matchen op basis van wat het beste bij jouw individuele voorkeur past. Zo creëer je je eigen unieke look en stap je zelfverzekerd de deur uit, wetende dat je er geweldig uitziet in je NØLSON trui en bijpassende kleding.

De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos en we moedigen je aan om te experimenteren en je eigen stijl te ontdekken met onze kleding.

Bij NØLSON staan ​​we altijd klaar om u te inspireren om de meest stijlvolle producten te creëren. Ervaar zelf de vele voordelen van herensweaters in diverse kleuren en stijlen en voeg ze toe aan je winkelwagen.

Ontdek onze herentrui, kies tussen onze kwartrits en ronde hals

 

Kwaliteit betaalbaar maken

Het merk NØLSON werd begin 2016 opgericht. We hebben het perfecte shirt gemaakt voor de makers van deze generatie. Al onze producten worden met liefde en zorg met de hand gemaakt in het NØLSON atelier. Onze missie om het perfecte overhemd te creëren begon met het combineren van traditioneel vakmanschap met een modern en strak Scandinavisch design.