Exclusieve Black Friday-deals - Pak elke trui met 20% korting!

sweater

Tijdens dit Black Friday-seizoen vieren we dit groots met onze niet te missen deals! Ontvang een ongelooflijke korting van 20% op onze gehele collectie, inclusief onze populaire truien met kwartrits en ronde hals. Of je nu je garderobe wilt upgraden of op zoek bent naar het perfecte cadeau, dit is het moment om de kans te grijpen. Maar dat is niet alles! Bestel je voor meer dan € 150,- dan krijg je niet alleen 20% korting op je aankoop, maar ook nog eens een gratis T-shirt naar keuze twv € 29,95! We bieden je niet alleen de kans om je garderobe op te frissen met stukken van hoge kwaliteit, maar voegen ook een beetje extra toe aan je stijlvolle ensemble.

Of je nu kiest voor tijdloze elegantie met een trui met ronde hals of casual chic met een trui met kwartrits. Onze Black Friday-deals zijn geschikt voor elke smaak. Grijp deze kans en bestel nu om jouw stijl naar een hoger niveau te tillen met fantastische kortingen en een gratis T-shirt als kers op de taart. Black Friday wordt dit jaar jouw ultieme winkelervaring!

Algemene voorwaarden - Black Friday-deals

We starten onze Black Friday-deals begin dit jaar op 14 november en trakteren je op onze grootste korting van het jaar! Met elk voorbijgaand jaar neemt de druk op onze klantenservice, orderverwerking en bezorgdiensten toe. Om er zeker van te zijn dat u de allerbeste service krijgt, raden wij u ten zeerste aan om jowu bestelling vooraf te plaatsen.

  • 20% korting op bestellingen van een trui met ronde hals (grijs, marineblauw)
  • 20% korting op bestellingen van een trui met kwartrits (beige, grijs, marineblauw)
  • Bij bestellingen boven de € 150,- ontvang je een gratis T-shirt ter waarde van € 29,95

*De actie loopt van 14 november tot en met 30 november. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere kortingen.

Mis deze Black Friday-deals niet

Er is veel vraag naar onze Black Friday-deals, wat u ertoe aanzet een beslissing te nemen en jouw favoriete truien snel op 14 november veilig te stellen, waarbij u profiteert van een uitzonderlijke korting van 20% . Geef prioriteit aan verfijning, comfort en ongeëvenaarde waarde. Verbeter jouw Black Friday-ervaring door jouw kledingcollectie uit te breiden met onze uitzonderlijke aanbiedingen. Grijp deze kans – jouw nieuwe favoriete trui wacht op jouw veeleisende keuze!

Ontdek de Truien! Klik hier

Zorg dat je klaar bent op 14 november , klik hier om je meldingen aan te zetten!

Kwaliteit betaalbaar maken

Het merk NØLSON werd begin 2016 opgericht. We hebben het perfecte shirt gemaakt voor de makers van deze generatie. Al onze producten worden met liefde en zorg met de hand gemaakt in het NØLSON atelier. Onze missie om het perfecte overhemd te creëren begon met het combineren van traditioneel vakmanschap met een modern en strak Scandinavisch design.