Black Friday 2023 - Koop je shirt met 20% korting!

shirt

Black Friday 2023 staat voor de deur en bij ons draait alles om stijl, kwaliteit en natuurlijk ongelooflijke kortingen! Dit jaar hebben we iets speciaals voor je: een onweerstaanbare deal die je niet wilt missen. Dus waar wacht je op? Duik in de modewereld en scoor nu je favoriete shirts met een verbluffende korting van 20%!

Waarom wachten tot het laatste moment? Black Friday betekent bij ons niet alleen overhemden van hoge kwaliteit, maar ook de mogelijkheid om je garderobe te upgraden zonder veel geld uit te geven. Of je nu op zoek bent naar een klassiek wit overhemd voor dat belangrijke zakelijke evenement of naar een linnen of button-down overhemd om je casual look naar een hoger niveau te tillen, wij hebben voor ieder wat wils.

Black Friday-deals:

*De actie loopt van 14 november tot en met 30 november. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere kortingen.

Voor wie graag overhemden combineert met een comfortabel T-shirt, hebben wij iets speciaals! Als je gewend bent om altijd een T-shirt onder je overhemd te dragen, wordt het nog spannender.

"Plaats een bestelling vanaf € 150 ,- en je ontvangt een gratis T-shirt naar keuze twv € 29,95!"

Zo krijgt niet alleen je overhemdencollectie een upgrade, maar voeg je ook moeiteloos een aantal veelzijdige T-shirts toe aan je garderobe. Grijp deze kans en geef je stijlvolle look een boost met onze verleidelijke Black Friday-deal!

Onze Black Friday 2023 deals vliegen de schappen uit, dus wees voorbereid en scoor op 14 november direct je favoriete shirts met die fantastische korting van 20%. Ga voor stijl, comfort en de beste prijzen. Maak Black Friday 2023 onvergetelijk door jouw kledingcollectie een upgrade te geven met onze geweldige aanbiedingen. Mis het niet: je nieuwe favoriete shirt wacht op je!

Ontdek de overhemden! Klik hier

Zorg dat je klaar bent op 14 november, klik hier om je meldingen aan te zetten!

Kwaliteit betaalbaar maken

Het merk NØLSON werd begin 2016 opgericht. We hebben het perfecte shirt gemaakt voor de makers van deze generatie. Al onze producten worden met liefde en zorg met de hand gemaakt in het NØLSON atelier. Onze missie om het perfecte overhemd te creëren begon met het combineren van traditioneel vakmanschap met een modern en strak Scandinavisch design.