Wassen en verzorgen

Wassen en verzorgen van jouw NØLSON product

Wij weten als geen ander dat niet alle mannen een held zijn met het vinden van het juiste wasprogramma op de wasmachine. Wij hebben 3 stappen uitgewerkt om problemen te voorkomen.

STAP 1

Bel je moeder.

STAP 2

Ga naar de stomerij.

 

STAP 3

Lees deze pagina goed door om een koning in het washok te worden.

De eerste 2 stappen waren natuurlijk een grap, maar wij vinden het bij NØLSON maar al te belangrijk dat jij weet hoe jij duurzaam en verantwoord jouw producten kan verzorgen.

Hoe was en verzorg ik mijn overhemd of mijn polo?

Was je overhemd of polo nooit op een warmere temperatuur dan 30 graden of met een was programma dat 30 graden of warmer is. Dat is namelijk beter voor het milieu en nog beter voor je overhemd of polo. Verder adviseren wij om jouw overhemd of polo nooit in de droger te doen, dit kan namelijk resulteren in slijtage en krimp van de stof.

Wil jij je overhemd of polo op de juiste manier drogen? Hang het shirt dan vochtig aan een kleerhanger en wacht tot deze volledig droog is. Door het hangen van het shirt aan de hanger scheelt het ook strijkwerk.

Al onze overhemden of polo’s kunnen gewoon gestreken worden, echter adviseren wij om onze donkerblauwe modellen altijd vanuit de binnenkant van het shirt te strijken. Op deze manier zorg jij ervoor dat de stof en de kleur niet aangetast worden door de strijkbout.

Hoe was en verzorg ik mijn sweater?

DIT IS PRECISIE WERK!

Onze Merino wollen sweater vergt een preciezere techniek.

Om te beginnen: Was The Merino het liefst niet, maar hang hem juist uit aan een kleerhanger. Wol reinigt zichzelf en hierdoor hoef jij de trui niet telkens te wassen. Als jij hem toch gaat wassen, dan adviseren wij het volgende.

Gebruik enkel en alleen een handwas of een wol programma die jij vertrouwt op je wasmachine. Bij het drogen van de sweater adviseren bij om de sweater plat ergens op te leggen, zodat de stof niet uit kan lubberen. Hang een natte sweater NOOIT aan een kleerhanger, want dan zal je trui een paar centimeters langer worden.

delivery

Gratis dezelfde dag verzonden

Geniet van gratis levering de volgende dag voor alle bestellingen boven € 80 in Nederland

cash

Gratis 30 dagen retour in onze fysieke winkel

Niet tevreden met onze producten? Ontvang je geld terug.

Alleen de beste kwaliteit

Al onze producten zijn met liefde & zorg gemaakt van hoogwaardige stoffen!

like-1

Klanten geven ons 4.9/5

We hebben bijna 250 positieve recensies verzameld op Google Shopping. Bewijs.

Over NØLSON

Het merk NØLSON is opgericht in het begin van 2016. We hebben het perfecte shirt gemaakt voor de makers van deze generatie. Al onze producten worden met liefde en zorg met de hand gemaakt in het NØLSON atelier. Onze missie om het perfecte overhemd te creëren begon met het combineren van traditioneel vakmanschap met een modern en strak Scandinavisch design. Deze geweldige combinatie heeft geresulteerd in een overhemd gemaakt van de fijnste katoenen stoffen, uitzonderlijk vakmanschap en puur design.

Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.