Over NØLSON

Het merk NØLSON is opgericht in het begin van 2016. Wij ondervonden op dat moment een probleem, want waar vind je een hoge kwaliteit shirt voor een eerlijke prijs? Met deze gedachte hebben wij het perfecte shirt gecreëerd voor de vormgevers van deze generatie. Al onze producten worden met zorg en liefde met de hand gemaakt in het NØLSON atelier. Onze missie om het perfecte overhemd te creëren begon met het combineren van traditioneel vakmanschap met een modern en strak Scandinavisch design.

Deze geweldige combinatie heeft geresulteerd in een overhemd dat gemaakt is van de fijnste katoenen stoffen, uitzonderlijk vakmanschap en puur design. Met deze aanpak proberen we de regels tussen formele en casual kleding te doorbreken. Door ons strakke, maar stijlvolle ontwerp wordt het mogelijk om onze overhemden bij zowel formele als casual gelegenheden te dragen.

Jij beslist hoe jij je NØLSON overhemd draagt. Draag jouw perfecte NØLSON shirt los op je broek voor een casual look. Of ben je meer het traditionele type man? Ga jij toch voor de wat formelere look? Stop je shirt dan in je broek en trek er een jasje overheen, we got you!

Schermafbeelding-2019-09-26-om-09.41.32.png

“Making Quality Affordable”

Oprichter en directeur Nicolaas is een jonge, zeer creatieve ondernemer. Hij richtte het bedrijf NØLSON Shirts op in 2016 vlak nadat hij klaar was met zijn studie in Amsterdam.

“Chase your dream, while living the dream”

nicolaas
©Michelle_Piergoelam-MOLLIE-TNW-logo-41

Onderdirecteur Janne ten Barge is een jong, zeer gemotiveerd persoon. Hij is in 2018 bij NØLSON Shirts terecht gekomen, direct nadat hij zijn eerste studie in Enschede had afgerond.

“Why not try, dream big”

In de media

Ook bekend van

delivery

Gratis dezelfde dag verzonden

Geniet van gratis levering de volgende dag voor alle bestellingen boven € 80 in Nederland

cash

Gratis 30 dagen retour in onze fysieke winkel

Niet tevreden met onze producten? Ontvang je geld terug.

Alleen de beste kwaliteit

Al onze producten zijn met liefde & zorg gemaakt van hoogwaardige stoffen!

like-1

Klanten geven ons 4.9/5

We hebben bijna 250 positieve recensies verzameld op Google Shopping. Bewijs.

Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.