NØLSON bestaat alweer 7 jaar!

NØLSON bestaat alweer 7 jaar! Het is ons 7-jarig jubileum bij NØLSON en we kunnen niet trotser zijn op wat we hebben bereikt! Onze reis begon met de ambitie om een goed kwaliteitsoverhemd tegen een betaalbare prijs op de markt te brengen. Om dit te vieren, hebben we onze klanten 20% korting op alle items gegeven. Het is een geweldige weekgeweest met veel on- en offline bezoeken.

En om deze week af te sluiten hebben we op 1 April een 7 jaar bestaansfeest georganiseerd voor onze NØLSON family. Onder het genot van de lekkere plaatjes van High on Spice, de stem van Lars van der Meij en met het bier van Peroni, de wijn van Vinvin en de seltzer van Viper heeft iedereen zich goed kunnen vermaken.

NØLSON

NØLSON

De NØLSON reis

De reis is 7 jaar geleden begonnen toen NØLSON één item introduceerde: het Stockholm cutaway overhemd. In de afgelopen jaren hebben we ons uiterste best gedaan om het assortiment uit te breiden. Nu hebben we maar liefst 26 producten in ons assortiment, waaronder overhemden, truien en dit jaar hebben we ook onze eerste jas geïntroduceerd. Hoe vet!

Wat ooit begon als een startup vanuit de studentenkamer van Niek Koedam, is uitgegroeid tot een professioneel kledingbedrijf. Na de eerste maanden heeft het bedrijf zich verplaatst naar een gedeelde werkplek aan de Singel. Hier kreeg NØLSON een plek om hun klanten fysiek te ontvangen.

De eerste eigen fysieke vestiging van NØLSON bevond zich op de Flinkstraat 195. Hier heeft het bedrijf zich twee jaar lang gevestigd sinds 2018. Door de stijging in klanten, populariteit en natuurlijk omzet is het bedrijf uitgegroeid tot een bekend mannenmerk. Sinds 1 juli 2020 bevindt NØLSON zich nu op het bruisende Gerard Douplein, een populaire locatie met veel gezelligheid. Van deze plek zijn wij ook niet meer weg te slaan.

Het NØLSON team

Naast de ontwikkeling van het bedrijf is er ook veel gebeurd binnen het team. Sinds 2018 is Janne ten Barge het team komen versterken als onderdirecteur. Janne beheert samen met Niek het bedrijf. In 2022 heeft het bedrijf ook een professionele content creator aangenomen genaamd Robin van Engelenhoven. Alle uitingen op de social media, eigen website en binnen de fysieke winkel worden verzorgd door Robin.

Bedankt partners!

De groei van NØLSON is ook niet onopgemerkt gebleven bij andere magazines, horecagelegenheden en festivalorganisaties. In de afgelopen jaren zijn er samenwerkingen geweest met nieuwsbladen zoals Quote, Man-Man, FHM en De Telegraaf. Verder zijn er ook verschillende samenwerkingen geweest waar NØLSON het personeel heeft mogen kleden, o.a. bij De Amsterdamse Zomer, Ron Gastro bar en Van Dam waar we heel blij mee zijn!

Bedankt klanten!

Onze klanten zijn van onschatbare waarde voor ons bedrijf. Zij zijn de reden waarom we ons blijven inzetten om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan hun behoeften en verwachtingen. Elke klant uniek is en daarom behandelen we elke klant met de grootst mogelijke zorg en aandacht. De korte gesprekken, beoordelingen en feedback zorgen ervoor dat wij onze klanten nog beter in de toekomst van dienst kunnen zijn en kunnen blijven groeien als merk. Bedankt!

Komende periode zullen we alleen maar meer ons best gaan doen. U kunt komend jaar veel leuke samenwerkingen verwachten, nieuwe producten en onze huidige items zullen ook in meer variatie beschikbaar komen. Wij hebben er zin in!

Wil jij op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen, sales en evenementen? Meld je dan direct aan op onze nieuwsbrief en volg onze Instagram.

Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

 

Share this post

Niek